Site Overlay

Aanbod

De Verwonderkring ontwerpt en geeft op aanvraag Leer-BELEVENISSEN in de vorm van belevenisvolle en educatieve workshops, lesprogramma’s, trainingen en projecten.

Tijdens het realisatieproces ontstaat er rondom een locatie, onderwerp of doelgroep, een volledige geïntegreerde en multidisciplinaire Leer-BELEVENIS voor scholen, bedrijven, de buiten-, voor- of naschoolse kinderopvang, festivals en/of overige organisaties.

Plezier, authenticiteit en je verwonderen over jezelf, anderen en de wereld om je heen, staat in zowel het aanbod als het proces centraal.

De aanpak en het eindresultaat zullen onderliggend altijd inhoudelijk, organisatorisch en vanuit holistisch perspectief onderbouwd worden.

Zo voldoen bijvoorbeeld alle workshops ontworpen voor kinderen aan de vastgestelde kerndoelen van het onderwijs en is zorgen voor jezelf, elkaar en de natuur ook tijdens het realisatieproces het uitgangspunt.

Samenwerken met De Verwonderkring wordt dus een speelse, verwonderlijke en zintuiglijke ontdekkingstocht op verschillende niveaus.

Ik geloof er namelijk in dat je anderen pas kan inspireren, als je voorleeft wat je met je aanbod beoogt (lees meer over mij >>>).

Leren | Beleven | Verbinden – Het leven zelf is een leerschool op zich.

Leer-BELEVENIS Realisatieproces

Stap 1: Inspirator

U heeft een locatie en wil daar graag betekenisvolle en onderbouwde activiteiten/lessen/workshops/cursussen/programma’s aanbieden.

Stap 2: Ontwerper

U heeft een onderwerp en wil daar graag anderen iets op een bijzondere manier over leren of mee inspireren.

Stap 3: Workshops

U heeft programmaruimte voor kinderen van 4-12 jaar, volwassenen, families of leerkrachten en wil ze een (leerzame) belevenisvolle tijd bezorgen.

Stap 4: Train-de-Trainer

U heeft een team / collega’s die u graag wilt inspireren, in een verandertraject mee wilt nemen of vaardigheden wilt meegeven rondom leerbeleving en/of inter-persoonlijk handelen.

Stap 5: Kwaliteitsbewaker/verbeteraar

U heeft aanbod dat u wilt evalueren, aanpassen, verbeteren, veranderen en/of vernieuwen.

Actie = Reactie

Wensen, verlangens en vragen hardop uitspreken is soms al genoeg om in beweging te komen. Alleen al daarom: Stuur vrijblijvend een mail naar info@deverwonderkring.nl en wie weet waar jou actie toe leidt.

Dit geldt natuurlijk ook gewoon voor iedereen die wil deelnemen of heeft deelgenomen aan workshops of voor vragen naar aanleiding van iets wat je op de site hebt gelezen. Verbinden is ten slot waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Copyright © 2021 De Verwonderkring. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes