Site Overlay

Confetti en Corona-net-nie

Confetti en door Corona-net-nie

Op 29 februari 2020 lanceerde ik mijn bedrijf.

De kick-off workshop en de feedback die ik daar op kreeg, heeft heel wat confetti in mijn hoofd doen opwaaien!

Nog meer leuke ideeĆ«n, energieke aanvullingen, mogelijkheden tot samenwerken en een iets andere structuur, waardoor de inhoud van de workshop in het vervolg nog beter tot zijn recht gaat komen. Daar kon ik eigenlijk zeker het komende half jaar wel mee aan de slag. 

Echter zorgt de Corona-situatie (ik noem het bewust geen crisis), noodgedwongen voor nog meer creativiteit, spontaniteit, flexibiliteit en het loslaten van structuren en bestaande hokjes. 

Het verwachtingspatroon: na de Kick-off ga ik de komende tijd nog meer workshops geven, blijkt niet overeen te komen met dat wat er voorlopig tot 1 juni in Nederland nodig is, om het zorgstelsel beschikbaar te houden voor iedereen die dat dringend nodig heeft.

Nog voordat ik goed en wel gestart ben, brengt niet de hoeveelheid confetti, maar de situatie rondom corona, net-nie wat ik al die tijd in gedachte had. 

Hoe ik daar mee om ga en wat dan wel tot de mogelijkheden behoort? De komende dag(en) ga ik daar eens even goed voor zitten.

Gelukkig heb ik daar momenteel tijd genoeg voor. Ik houd me namelijk zorgvuldig aan zoveel mogelijk richtlijnen. Zodat we in het belang van iedereen, niet allemaal tegelijk ziek worden. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling. Volg De Verwonderkring dan via instagramfacebook, de nieuwsbrief of de site.

Copyright © 2021 De Verwonderkring. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes