Veilig Leren Plukken – Wandeling

This event has been cancelled.

Veilig Leren Plukken – Wandeling

door
186 186 mensen hebben dit evenement bekeken.

GEANNULEERD

Tijdens de Veilig Leren Plukken Wandeling gaat Voedselbosjuf Annelies, die je misschien wel kent van school,  samen met jou en je familie een wandeling maken door Rijnvliet. Niet zomaar een wandeling natuurlijk, want Rijnvliet staat er om bekend dat er heel veel eetbare planten en bomen zijn. Onderweg leer je op een leuke en makkelijke manier over wat je wel EN vooral NIET kunt plukken. Ook krijg je te horen waar je rekening mee kunt houden om goed te zorgen voor de dieren en planten die er leven. Je ontdekt hoe bijzonder elke plant is en waarom ze zo belangrijk zijn. En als je zeker weet dat alles veilig is: doe je Hap-Slik-Weg en ontdek je misschien wel je favoriete nieuwe uit-eigen-berm-smaak.

Bijdrage
Per Gezin
Eerste kind = 18 euro of 3 stempels (15 euro)
Tweede kind = 12 euro of 2 stempels (10 euro)
Derde kind = 6 euro of 1 stempels (5 euro)
Kinderen tot 4 jaar = gratis.

Stempelkaarten
15-Stempelkaart = 75 euro.
* De stempelkaarten zijn geldig bij alle kinderactiviteiten van De Verwonderkring tot 31 december 2023. Met uitzondering van de 5-daagse permacultuur introductie-cursus voor kinderen. Na 31 december 2023 komen de strippen te vervallen.

Let op! Aandacht voor elkaar is een belangrijke kernwaarde van De Verwonderkring.
Daarom kunnen kinderen alleen deelnemen met een ouder/verzorger die ook actief deelneemt. Er mogen maximaal 3 kinderen van 0-18 jaar per volwassenen mee. Gezinnen met meer dan 3 kinderen, melden met twee formulieren en dus 2 volwassen aan. Met het hele gezin komen is natuurlijk het allerleukste.

*Voorwaarden
– Kinderen tussen de 4-12 jaar hebben vooraf betaald via de website.
– Er kan uiterlijk 36 uur van te voren worden afgezegd door een mail te sturen naar annelies@deverwonderkring.nl o.v.v. afmelden + naam activiteit en datum.