Vleermuis Experience

Vleermuis Experience

door
311 311 mensen hebben dit evenement bekeken.

Vanavond ervaar je hoe het is om te leven als een vleermuis in een fort. Dwaal door de spouwgangen en ontdek tijdens de schemering hoe deze fascinerende nachtdieren wakker worden. Onderzoek hoe vleermuizen vliegen en hoe het is om te navigeren met echolocatie. Joëlle Baijer en Annelies van Rijn gidsen jullie door een unieke avond met actie, verdieping en naar eigen zeggen een vleugje bat humor.

Bijdrage
20 euro per persoon
inclusief thee en iets lekkers

Leeftijd 12+

Programma

19.45 uur Inloop.
20.00 uur Start Experience.
rond 22.00 uur Einde Experience.
De eindtijd kan iets afwijken, in verband met het tijdstip dat de vleermuizen uitvliegen.

Locatie

Fort Werk aan de Waalse Wetering (WWW) is elke winter het domein van de vleermuis. Van 1 oktober tot 30 april is het fort daarom gesloten. Je kunt er wel omheen en overheen wandelen voor een prachtig uitzicht over de uitgestrekte polders. Het Fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en ligt aan de rivier de Lek. In de zomer is het tijdens evenementen en activiteiten wel toegankelijk. Tijdens de Vleermuis Experience ervaar je Fort WWW van binnen. 

Bereikbaarheid:

Fort Werk aan de Waalse Wetering
Waalseweg 22, in Tull en ‘t Waal. 

Parkeren kan bij de parkeerplaats van het Waalse Bos tegenover het Fort. 

Houd er rekening mee dat het fort per OV lastig te bereiken is. Een mooie fietstocht vanuit Utrecht of station Houten Castellum (5,8 km) kan natuurlijk ook!

De Vleermuis Experience is een avontuur met actie, verdieping en naar eigen zeggen een vleugje bat humor.

* Afzeggen kan tot maximaal 36 uur van tevoren. 
* Bij regen gaat de Vleermuis Experience binnen door.
* De natuur vinden wij belangrijk. Daarom willen we de vleermuizen zo min mogelijk storen. Het is daarom niet gegarandeerd dat we de vleermuizen te zien of te horen krijgen. 

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://deverwonderkring.nl/betalen-en-reserveren-vleermuis-experience/ →

 

Datum en tijd

10-05-2023 @ 19:45 aan
10-05-2023 @ 22:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends