Site Overlay

@ Gewoon Doen

@ Gewoon Doen

Al jaren riep ik: “Eigenlijk zou ik voor mezelf willen beginnen, zodat ik alle dingen die ik leuk vind kan combineren”. Het duurde en het duurde. Tot een collega in juli 2019 zei:

“Annelies, ben jij er eentje die concepten blijft uitdenken totdat ze perfect zijn, of kan je ook gewoon van start?”

Je begrijpt het vast al. Dit was de opmerking die me na al die jaren zonder al te veel nadenken bij de Kamer van Koophandel bracht, om mijn bedrijf in te schrijven. 

‘Mijn bedrijf’ heeft op zichzelf al een hele ontwikkeling doorgemaakt. Soms kom ik briefjes met aantekeningen en leuke ideeĆ«n tegen van toen ik 14 jaar was. Iets met cirkels, rondjes en ringen, want die vorm heeft voor mij een belangrijke symboliek. Iets waarbij ik mijn liefde voor theater, educatie, natuur, bewegen, creativiteit, coaching en bewustwording kan combineren, want daar wordt ik gelukkig van. Iets waarbij ik helemaal ‘MIJ’ kan zijn, zodat ik andere mensen blij en gelukkig kan maken. 

Toen ik naam ‘de Verwonderkring’ vond, voelde ik dat het klopte. Vanuit dit gevoel heb ik een aantal dingen los gelaten en koos ik voor een Go-with-the-Flow mindset en leven vanuit liefde en vertrouwen.

Als in een stroomversnelling kwamen er veel mooie, inspirerende mensen op mijn pad en heb ik ontzettend veel waardevolle gebeurtenissen mogen beleven. Daarbij wordt ik steeds meer mijn unieke ik. Zo sterk dat het bekenden en onbekenden in mijn omgeving ook opvalt. Hoe blij, gelukkig en dankbaar word je daarvan!!!   

En nu is dan het punt gekomen dat ik zelf een website aan het bouwen ben. Perfect? Welnee, nog lang niet, maar ik gun mezelf het leerproces. Elke start heeft een begin en voor nu betekent dat vooral… Gewoon Doen!

Copyright © 2021 De Verwonderkring. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes