Site Overlay

Succesvolle Kick-off!

Kick-off Workshop Enthousiast Ontvangen!

Zaterdag 29 februari 2020, de dag die we één keer in de vier jaar cadeau krijgen, was het zover. De allereerste workshop van De Verwonderkring vond plaats in Het Vijfde Huis in Gouda.

Erg dankbaar ben ik voor de mooie groep mensen, die enthousiast aan de workshop heeft deelgenomen. Door hun openheid en delen van eigen ervaringen tijdens en na de workshop, was het een hele waardevolle en leerzame middag. Zeker ook voor mij.

Zo blijkt onder andere dat de titel van de workshop: De Kracht van het Lichaam, een Holistische Kijk op Onderwijsvernieuwingen nog een update nodig heeft. Ook zou het fijn zijn als er meerdere workshops komen, die gerichter ingaan op de zeer diverse inhoud. En daar word ik natuurlijk alleen maar blij en enthousiast van! 

Kortom: De Kick-off was een succes! Een geslaagde middag, waar ik met veel warmte en dankbaarheid op terug kijk.

Over de workshop:

“Je theatrale opening en manier van ‘workshop geven’ vind ik een teken van lef en eigenheid.”

Wivineke, Docent Muziek en koordirigent

“Ik vond het een fijne workshop waarin je de veiligheid van een ieder goed bewaakte. Je bent een heel prettig, enthousiast mens die haar publiek meeneemt in de informatie die je geeft.
Een ieder mocht zijn en dat is fijn. Eigenlijk geeft dat gevoel ook weer wat je met de workshop beoogd: ‘dat je er mag zijn met alles wat er is én dat je gezien wordt als geheel’.”

Anja, kinder-/pubercoach en leerkracht PO

“Best een hoop is blijven hangen, is een goed teken!”

Sanne, beleidsondersteuner Ministerie VWS
Copyright © 2021 De Verwonderkring. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes